Det mest PERSONLIGA partnernätverket!

Gå med i vårt nätverk för fristående konsulter, mindre konsultbolag eller större som gärna vill samarbeta med en personlig kontakt för spännande och utmanande konsultuppdrag i Sverige. Vi hittar de lämpligaste konsulterna för våra kunder. Den valda konsulten agerar som underleverantör till DJV. Genom direktavtal och täta samarbeten kan vi garantera dig ett givande samarbete, som kan leda till spännande uppdrag hos såväl etablerade som innovativa, snabbväxande och nystartade företag.

Jag vill bli partner

DJV är proffsiga, snabba och enkla att ha att göra med. Jag fick löpande återkoppling under själva tillsättningsprocessen och jag känner att de genuint bryr sig om mig som person. Det var inget svart hål jag skickade in mitt CV till.

– Underkonsult till kund inom Offentlig sektor

Jag tycker att DJV Partner är transparenta i sin process och att de arbetar för mig – att jag ska få ett roligt och utmanande konsultuppdrag. De följer upp mig i min leverans vilket jag uppskattar, jag får sällan feedback annars i mina konsultuppdrag. Det är värdefullt för min utveckling framåt.

– Underkonsult till kund inom Sourcing och drift

100 000

LEVERERADE KONSULTTIMMAR SEDAN 2014