DJV växer inom projektledning/teknisk projektledning och vi vill gärna bli fler.

Vi söker dig med rätt personlighet och som har känsla för att driva projekt.

Du är en driven, ödmjuk person med ett engagemang i projektledning som genomsyrar din kommunikation och ditt resultat. Du förstår värdet av att driva projekt utifrån en struktur men har även taktkänslan och förståelsen för att man ibland behöver gå utanför ramarna men samtidigt vara smidig inom ramarna.

karriar_liten_2

Du har en förmåga att genom att ställa rätt frågor, få med dig människor, så att de förstår värdet av att driva projekt utifrån vissa riktlinjer. Du tycker att det är kul att leda människor, vilket är något som lyser igenom. Din effektivitet i att använda projektmedlemmars styrkor och tillsammans bli ett ”dreamteam” som uppnår uppsatta mål, är viktig för oss och för våra kunder.

Du har troligtvis några års erfarenhet av att driva projekt enligt någon projektledningsmodell. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor både mot verksamhet och ledning är det viktigt att du är kommunikativ och trygg i din roll.

Vi söker också projektledare med mindre erfarenhet som gärna vill växa in i och utvecklas till en tyngre roll som projektledare.

Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi präglas av öppenhet och respekt för olikheter samt har en fantastisk företagskultur.

Vilka är vi?

DJV är ett konsultbolag med stark tillväxt och fokus på att växa under kommande år. Vi erbjuder en helhet inom IT och är verksamma i de flesta branscher på marknaden.

Vi tror på att du som individ är som lyckligast när du får göra saker som du tror på och som ger dig positiv energi. Först då kan du nå din fulla potential och även hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential.

Öppenhet och gemenskap är viktigt för delaktighet och motivation. På DJV är vi alla kulturbärare och ambassadörer av våra värderingar: SMART, STOLT, GLÄDJE.

Vår filosofi är att vi vill att alla som kommer i kontakt med eller påverkas av oss, som företag, ska känna en känsla av gemenskap.

affarside

Vi arbetar som konsulter för att det känns meningsfullt och för att vi brinner för att dela med oss av vår kunskap i syfte att hjälpa våra kunder med deras utmaningar och förändringsarbete.

Vad skiljer oss från andra konsultbolag?

Vårt fokus på våra medarbetares personliga utveckling. Vi är nämligen övertygade om att för att kunna utveckla våra kunder behöver även vi utvecklas!

Varför väljer våra kunder oss, år efter år?

  • Vi matchar alltid deras utmaningar med rätt kompetens och förutsättningar för ett lyckat resultat!
  • Kunden ser oss som ett naturligt komplement till sin egen personal!
  • Vi levererar alltid mervärde!
  • Vi gör kunden till hjälte!

Vårt erbjudande?

Våra konsulter har bred kunskap och certifieringar inom sitt område. De är innovativa och ständigt på jakt efter nya smarta lösningar som kunden kan känna sig stolt över och deras kunder känna glädje inför att använda sig av.

Vi erbjuder tjänster inom:

  • Projektledning
  • Förvaltningsstyrning/-ledning
  • Förändringsledning
  • Verksamhets-/Processutveckling

Sök till oss via: www.djv.se/karriär

Följ oss på www.djv.se/blogg där vi delar med oss av vår vardag samt bjuder in till spännande möten