Konsulter inom app-, webb- och systemutveckling

Vi erbjuder konsulter inom app-, webb- och systemutveckling. Våra konsulter har kompetens inom backend, frontend och fullstack. Alla utvecklare har professionella kunskaper i diverse programmeringsspråk och känner till olika operativsystem och plattformar, profilerna besitter även en analytisk inställning och ett öga för detaljer. Våra kvalificerade utvecklare är erfarna och kan gå in från dag ett och leverera i uppdrag och projekt. Våra konsulter är vana vid att jobba i agila organisationer och i tvärfunktionella team. En av fördelarna med våra utvecklare är i att de på ett effektivt sätt uppfattar kundens krav samt behov och alltid levererar hög kvalitét i sin programmering inom de uppsatta tidsfristerna.

IT utvecklare i hela landet

Vi är Stockholmsbaserade men kan leverera konsulter i de flesta delarna av Sverige, exempel på områden är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Linköping, Jönköping.

Behöver ni lagspelande utvecklare med bred erfarenhet inom olika områden, analytiskt tänkande, tidshantering/problemlösningsförmåga samt stor detaljuppmärksamhet så är det DJV Consulting ni ska kontakta.

Några av våra konsultroller som ni kan anlita

✔ Apputvecklare ✔ Webbutvecklare ✔ Fullstackutvecklare ✔ Back-end utvecklare ✔ Front-end utvecklare ✔ C++ utvecklare ✔ .Netutvecklare ✔ Javautvecklare ✔ Systemutvecklare

9,7 av 10

GENOMSNILLTLIGT OMDÖME FRÅN VÅRA KUNDER

Skicka förfrågan idag och få snabb återkoppling