Vi är ett rekryteringsföretag inom IT, tech, interimsroller eller andra befattningar inom ekonomi och HR

Med DJV rekrytering hjälper vi er att hitta rätt personal med efterfrågad kompetens och med ditt bolags värderingar. All rekrytering sker i tät dialog med dig som kund och där vi anpassar oss efter dina behov och nulägesbild.

Vi kan dels hjälpa er med ett helhetsåtagande där vi ansvarar för hela processen eller med specifika delar av er rekrytering. Vi kan även hjälpa ditt bolag att jobba mer strategiskt och effektivt med er rekryteringsprocess samt jobbar alltid kompletterande med search och headhunting.

Med ett stort och gediget nätverk hjälper DJV rekrytering er att hitta kandidater som är efterfrågade på marknaden.

Varför välja DJV som rekryteringspartner?

  • Kompetenta och erfarna rekryterare med spetskompetens inom IT och tech, interimsroller, CXO, linjebefattningar, ekonomi och HR.
  • Vi kan ta ett helhetsåtagande för en specifik roll där vi sköter allt från annonsering, screening, kandidatintervjuer, referenstagning och sign. Allt i tät dialog med dig som kund.
  • Vi kan även hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, det vill säga att vi tar ansvar för första delen av processen.
  • Vi erbjuder headhunting och search.
  • Vi erbjuder ett marknadsledande rekryteringssystem, där vi kan nå ut till alla stora jobbannonsaktörer och riktar just den specifika annonsen till de kandidater vi vill nå.
  • Vi erbjuder både personlighetstester och logiska tester för de kandidater som ni vill gå vidare med.

Rekrytering på dina villkor helt enkelt.

9,7 av 10

GENOMSNILLTLIGT OMDÖME FRÅN VÅRA KUNDER

Skicka förfrågan idag och få snabb återkoppling